صندوق بینالمللی پول ترجیح میدهد رمزارزها را قانونگذاری کند تا اینکه آن را کاملاً ممنوع کند
کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بینالمللی پول، در حاشیه نشست وزرای دارایی G20 در هند، توضیح داد که آژانس مالی سازمان ملل چگونه به داراییهای دیجیتال نگاه میکند و چه چیزی را برای وضع مقررات مدنظر دارد.
او اظهار داشت:
ما بسیار طرفدار تنظیم دنیای پول دیجیتال هستیم و این یک اولویت است.
در طی مصاحبهای با بلومبرگ که در 27 فوریه منتشر شد، او به سؤالی درباره نظرات اخیر خود در مورد ممنوعیت کامل بالقوه ارزهای دیجیتال پاسخ داد. او گفت که هنوز سردرگمی زیادی در مورد طبقهبندی پول دیجیتال وجود دارد.
«اولین هدف ما این است که بین ارزهای دیجیتال بانک مرکزی که توسط دولت پشتیبانی میشوند و داراییهای کریپتویی عمومی منتشر شده و استیبل کوینها تمایز قائل شویم.»
او افزود که استیبل کوینهای دارای پشتوانه کامل «فضای مناسبی برای اقتصاد» ایجاد میکنند، با این حال داراییهای دیجیتال بدون پشتوانه سوداگرانه و همراه با ریسک بالا هستند و پول نیستند.
او با استناد به مقاله اخیری که استانداردهای مقررات جهانی را بررسی میکند، گفت که داراییهای کریپتویی نمیتوانند پول قانونی باشند زیرا پشتوانه ندارند.
با این حال، او هشدار داد که گزینه ممنوعیت ارزهای دیجیتال «نباید از روی میز حذف شود» اگر شروع به ایجاد خطر بیشتر برای ثبات مالی کنند.
جورجیوا گفت:
با این وجود، مقررات خوب، قابل پیشبینی بودن و حمایت از مصرفکننده گزینه بهتری خواهد بود و ممنوعیت آن نیازی به بررسی ندارد.
وقتی از او پرسیده شد که چه چیزی میتواند باعث ممنوعیت کریپتو شود، او گفت که ناتوانی در محافظت از مصرفکنندگان در برابر دنیای به سرعت در حال تکامل داراییهای کریپتویی، کاتالیزور اصلی خواهد بود.
صندوق بینالمللی پول، هیئت ثبات مالی و بانک تسویه بینالمللی (BIS) به طور مشترک در حال آمادهسازی دستورالعملهای چارچوب نظارتی هستند که در نیمه دوم سال منتشر میشوند.
منبع: cointelegraph
دیدگاه ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
استفاده از کلمات و محتوای توهینآمیز و غیراخلاقی به هر شکل و هر شخص ممنوع است.
انتشار هرگونه دیدگاه غیراقتصادی، تبلیغ سایت، تبلیغ صفحات شبکههای اجتماعی، قراردادن اطلاعات تماس و لینکهای نامرتبط مجاز نیست.