اخبار کوتاه را در بخش اخبار فوری ارز دیجیتال سایت آکادمی بیت پین دنبال کنید!
صرافی کوینکس آدرس‌های واریزی شبکه ترون (TRON) را ارتقا داد
درآمد 3350 اتریوم برای آربیتروم DAO حاصل از کارمزد تراکنش‌ها

آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرده است که استفاده از انرژی خورشیدی رونق گرفته است؛ زیرا بحران انرژی باعث تغییر به سمت انرژی‌های تجدیدپذیر پس از جنگ در اوکراین شده است و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۷ از انرژی زغال‌سنگ پیشی بگیرد.

آژانس بین‌المللی انرژی گفت که انرژی‌های تجدیدپذیر به‌طورکلی تا اوایل سال ۲۰۲۵ به بزرگ‌ترین منبع تولید برق جهانی تبدیل خواهد شد و جهان از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۷ دوبرابر پنج سال گذشته به ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر اضافه خواهد کرد.

فاتح بیرول، مدیر اجرایی آژانس بین‌المللی انرژی در مصاحبه‌ای گفت که نه‌تنها کشورها «گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر جدید» را برای دستیابی به اهداف اقلیمی پیش می‌برند، بلکه امنیت انرژی و نیاز به «تنوع‌سازی» زنجیره‌های تأمین دور از چین نیز اهمیت فزاینده‌ای پیدا کرده است.

او گفت:

«رقابت شدیدی بین بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان برای داشتن یک موقعیت بهتر در فصل بعدی بخش صنعت وجود دارد، چه در زمینه انرژی خورشیدی، انرژی بادی، باتری‌ها یا وسایل نقلیه الکتریکی.»

عجله برای جایگزینی نفت و گازی که دیگر از روسیه نمی‌آید، و برای ایجاد بخش‌های تجدیدپذیر داخلی، منجر به فشار برای مشوق‌ها و یارانه‌های صنعتی شده است.

ایالات متحده در حال پیشبرد بسته مهم آب‌وهوایی خود، قانون کاهش تورم ۳۶۹ میلیارد دلاری است، که شامل مشوق‌هایی برای تولید انرژی خورشیدی از طریق ۱۰ میلیارد دلار تخصیص اعتبار مالیاتی برای انرژی پاک و ۲۷ میلیارد دلار در یک «بانک سبز» برای حمایت از پروژه‌های انرژی پاک است.

آژانس بین‌المللی انرژی می‌گوید که انرژی خورشیدی تا ۵ سال دیگر از زغال‌سنگ پیشی خواهد گرفت

آژانس بین‌المللی انرژی در آخرین گزارش سالانه خود در مورد انرژی‌های تجدیدپذیر تخمین زده است که بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۷، ظرفیت انرژی تجدیدپذیر جهانی ۲۴۰۰ گیگاوات افزایش می‌یابد که برابر با ظرفیت امروز چین است.

این رقم ۳۰ درصد بیشتر از پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی در سال گذشته است.

آژانس بین‌المللی انرژی گفت که انتظار می‌رود ایالات متحده و هند در ایجاد تنوع در زنجیره تامین تولید انرژی خورشیدی نقش رهبری داشته باشند و سلطه چین را کاهش دهند.

انتظار می‌رود سرمایه‌گذاری خورشیدی دو کشور بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۷ به ۲۵ میلیارد دلار برسد که نسبت به پنج سال گذشته هفت برابر شده است.

به گفته آژانس بین‌المللی انرژی، چین، بااین‌حال، با سهم بازار حدود ۷۵ درصد در سال ۲۰۲۷ در مقایسه با ۹۰ درصد امروز، همچنان یک بازیگر غالب باقی خواهد ماند.

آژانس بین‌المللی انرژی در ژوئن هشدار داد که تسلط چین بر زنجیره تامین پنل‌های خورشیدی می‌تواند حرکت جهانی به سمت انرژی پاک را کاهش دهد.

آژانس این هفته اعلام کرد که این کشور تقریباً نیمی از نیروی تجدیدپذیر جدید اضافه شده را در سال‌های منتهی به ۲۰۲۷ به خود اختصاص خواهد داد که به کمک سیاست‌های گنجانده شده در آخرین برنامه پنج‌ساله چین کمک می‌کند.

آژانس بین‌المللی انرژی خاطرنشان کرد، اگر کشورهای اروپایی دریافت مجوز برای پروژه‌های جدید را آسان‌تر کنند، مشوق‌های تاسیسات خورشیدی روی پشت‌بام را بهبود بخشند و شرایط بهتری را در مزایده‌های انرژی‌های تجدیدپذیر ارائه دهند، می‌تواند حتی رشد سریع‌تری داشته باشد.

بیرول همچنین در مورد جایگزینی سوخت‌های فسیلی روسیه با پروژه‌های جدید نفت و گاز هشدار داد. او گفت که عرضه باید از میدان‌های موجود تامین شود، درحالی‌که باید برای کاهش تقاضا گام‌هایی برداشته شود.

او گفت:

تهاجم روسیه به اوکراین نباید توجیهی برای سرمایه‌گذاری‌های سوخت فسیلی در مقیاس بزرگ باشد، زیرا این نه‌تنها «اهداف آب‌وهوایی را در معرض خطر» قرار می‌دهد، بلکه به‌عنوان دارایی‌های سرگردان نیز ختم می‌شود.

5/5 - (1 امتیاز)

منبع

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

استفاده از کلمات و محتوای توهین‌آمیز و غیراخلاقی به هر شکل و هر شخص ممنوع است.

انتشار هرگونه دیدگاه غیراقتصادی، تبلیغ سایت، تبلیغ صفحات شبکه‌های اجتماعی، قراردادن اطلاعات تماس و لینک‌های نامرتبط مجاز نیست.