شکایت کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) از صرافی بایننس
نقض قوانین فدرال برای درآمدی میلیون دلاری بایننس
نهنگ‌های خفته بیتفینکس ۱۲ هزار بیتکوین از پوزیشن‌های خود خارج کردند

یک تحلیل جدید نشان می‌دهد که کشورهایی که بیشترین تأثیر را از سقوط صرافی ارزهای دیجیتال FTX داشته اند، کره جنوبی، سنگاپور و ژاپن هستند.

علاوه بر این، روسیه، آلمان، ترکیه، تایوان، هند، مصر و برزیل نیز در فهرست ۱۰ کشوری قرار گرفتند که بیشترین آسیب را از سقوط FTX متحمل شدند.

بر اساس تحلیلی که توسط Coingecko منتشر شد، کره جنوبی، سنگاپور و ژاپن در صدر کشورهایی هستند که بیشترین تأثیر را از فروپاشی صرافی ارزهای دیجیتال FTX داشته اند.

این مطالعه بازدیدکنندگان و ترافیک ماهانه منحصربه‌فرد FTX.com را بر اساس کشور بر اساس داده‌های وب از ژانویه تا اکتبر بررسی می‌کند.

بر اساس این تجزیه‌وتحلیل، کره جنوبی بیشترین تأثیر را از پیامدهای FTX متحمل شد؛ به طور میانگین ماهانه ۲۹۷۲۲۹ کاربر منحصربه‌فرد از این کشور از FTX.com بازدید کرده‌اند. این نشان‌دهنده ۶.۱ درصد از ترافیک وب‌سایت است.

کشور بعدی سنگاپور است که در آن ۲۴۱۶۷۵ کاربر منحصربه‌فرد ماهانه از وب‌سایت FTX بازدید کرده‌اند که نشان‌دهنده ۵٪ از ترافیک سایت در سراسر جهان است.

زمانی که بایننس در دسامبر سال گذشته فعالیت‌های خود را در سنگاپور تعطیل کرد، کاربران بایننس به FTX روی آوردند.

سومین کشور ژاپن است که در آن ۲۲۳۵۱۳ کاربر منحصربه‌فرد ماهانه از وب‌سایت FTX بازدید کرده‌اند که ۴.۶ درصد از ترافیک وب‌سایت را تشکیل می‌دهد. در اوایل سال جاری، شرکت ژاپنی سافت بانک ۱۰۰ میلیون دلار در FTX سرمایه‌گذاری کرد.

علاوه بر سه کشور فوق‌الذکر، روسیه، آلمان، ترکیه، تایوان، هند، مصر و برزیل نیز در فهرست ۱۰ کشوری قرار گرفتند که بیشترین تأثیر را از فروپاشی FTX داشتند.

تجزیه‌وتحلیل نشان می‌دهد که تنها ۹۲۹۳۵ بازدیدکننده سایت FTX از ایالات متحده بودند، بااین‌حال، ترافیک به FTX US که از یک دامنه جداگانه استفاده می‌کند را شامل نمی‌شود.

پرونده FTX در حال حاضر در کشورهای مختلف تحت بررسی است.

در ایالات متحده، وزارت دادگستری (DOJ)، کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) و کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) در حال بررسی صرافی برای سوءاستفاده از وجوه مشتریان هستند.

واحد اطلاعات مالی ترکیه تحقیقات FTX را هفته گذشته آغاز کرد. کمیسیون اوراق بهادار باهاما در تلاش است تا ارزهای رمزنگاری شده FTX را مصادره کند.

مدیرعامل جدید FTX، جان جی. ری، که پس از تشکیل پرونده ورشکستگی جایگزین سام بنکمن شد، هفته گذشته گفت: «هرگز در حرفه‌ام چنین شکست کاملی در مدیریت شرکتی و چنین نبود اسناد مالی قابل‌اعتماد ندیده بودم.»

منبع

کلید واژه ها

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

دیدگاه ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.

استفاده از کلمات و محتوای توهین‌آمیز و غیراخلاقی به هر شکل و هر شخص ممنوع است.

انتشار هرگونه دیدگاه غیراقتصادی، تبلیغ سایت، تبلیغ صفحات شبکه‌های اجتماعی، قراردادن اطلاعات تماس و لینک‌های نامرتبط مجاز نیست.