چرا ساتوشی ناکاموتو عقیده داشت که بعید است بیتکوین شکست بخورد؟
توضیحات خالق بیتکوین که دقیقاً 14 سال پیش در وبسایت موسسه ناکاموتو (Nakamoto Institute) منتشر شد، ویژگیهای منحصربهفردی را عنوان کرد که باعث تمایز بیتکوین از تلاشهای قبلی برای ایجاد ارزهای دیجیتال میشود.
ساتوشی اذعان داشت که بسیاری از مردم «ارز الکترونیکی» را به دلیل شکست سیستمهای متمرکز در دهه 1990 رد میکردند. در مقابل، او معتقد بود که سیستم غیرمتمرکز و مبتنی بر عدم اعتماد بیتکوین، آن را در برابر شکست مقاومتر میکند.
«بسیاری از مردم به طور خودکار ارز الکترونیکی را رد میکنند، زیرا همه شرکتهایی که از دهه 1990 در این حوزه شکل گرفتند، شکست خوردهاند. امیدوارم واضح باشد که فقط ماهیت کنترل شده مرکزی آن سیستمها بود که آنها را محکوم به شکست کرد. من فکر میکنم این اولین بار است که ما یک سیستم غیرمتمرکز و مبتنی بر عدم اعتماد را امتحان میکنیم.»
نکته قابل توجه این است که این نقلقول ناکاموتو در محافل کریپتویی بسیار برجسته شده است و برنامه خالق ناشناسِ بزرگترین دارایی دیجیتال برای ایجاد سیستمی که میتواند به عنوان جایگزینی برای سیستم مالی سنتی عمل کند، مورد بحث قرار گرفته است.
ناکاموتو 14 سال پیش، اولین تراکنش بیتکوین را به عنوان فرستنده انجام داد. این تراکنش در 12 ژانویه 2009 باعث شد که وی 10 بیتکوین را به هال فینی دانشمند کامپیوتر، اولین دریافتکننده در بلاکچین بیتکوین، انتقال دهد.
در راستای پیشبینی ساتوشی، بیتکوین در حال حاضر تبدیل به یک پدیده جهانی و البته پربحث تبدیل شده است. در واقع، ویژگیهای بیتکوین آن را به یک جایگزین جذاب برای ارزهای سنتی و سیستمهای پرداخت تبدیل کرده است، در حالی که موارد استفاده مانند یک محصول سرمایهگذاری را نیز در اختیار دارد.
با توجه به آنچه گفته شد، داستان پذیرش بیتکوین به دلیل موانع مختلف، از جمله عدم قانونگذاری قاطع و نوسانات بالای قیمت، مختل شده است. با این حال، این دارایی همچنان توانسته است در بین داراییهای با بهترین عملکرد در دهه گذشته متمایز شود.
دیدگاه ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
استفاده از کلمات و محتوای توهینآمیز و غیراخلاقی به هر شکل و هر شخص ممنوع است.
انتشار هرگونه دیدگاه غیراقتصادی، تبلیغ سایت، تبلیغ صفحات شبکههای اجتماعی، قراردادن اطلاعات تماس و لینکهای نامرتبط مجاز نیست.